BeveiligingUw infrastructuur is kwetsbaar. Beveiliging van uw netwerk, uw data, uw systemen is een van de belangrijkste aspecten van de ICT. Dat vergt meer dan een antivirus programma. Cybercriminaliteit neemt fors toe en dagelijks worden kwetsbaarheden in oude en nieuwe systemen ontdekt. En als u het met Aucuba 100% goed geregeld heeft, kan een enkele verdachte tóch geopende e-mailbijlage of een link naar een nagemaakte website grote schade aanrichten.

Goede beveiliging bestaat niet alleen uit de technische aspecten zoals een goede en dagelijkse backup, structureel bijwerken van systemen en antivirus software, maar ook uit organisatorische en procedurele aspecten. Bewustzijn bij u en al uw medewerkers van de gevaren en mogelijke gevolgen als onverantwoord wordt omgesprongen met die kwetsbaarheid.

avd

Bedenk ook dat gebruikersgemak slecht samengaat met goede beveiliging en dat een compromis daarin tot een zwakkere beveiliging leidt. En de kracht van sterke beveiliging zit juist in de kracht van de zwakste schakels…

Neem contact met ons op om met ons te bekijken of uw infrastructuur op alle niveaus en aspecten in orde is.