Beveiliging

De beveiliging van uw netwerk, systemen en data is van levensbelang voor uw onderneming. Bovendien neemt cybercriminaliteit nog altijd toe. Dagelijks worden kwetsbaarheden ontdekt in netwerken en systemen die tot dan veilig werden geacht. Daarom is beveiliging een van de belangrijkste aspecten van ICT.

Goede beveiliging bestaat in de eerste plaats uit technische aspecten zoals het dagelijks maken van een goede back-up en het structureel bijwerken van systemen en antivirussoftware.

Eagle Eye

Echt slimme videobewaking! Beheer uw bedrijf altijd, overal en op elk apparaat met intelligente AI video analyse. Eagle Eye Smart Video Search: zoek op woorden naar beelden in uw video opnamen. Opslag en analyse in de cloud.

Bewustzijn
Naast deze technische aspecten is bewustzijn een belangrijk aspect. Het bewustzijn bij u en al uw medewerkers van de gevaren en mogelijke gevolgen als onverantwoord wordt omgegaan met ICT. Eén verdachte en toch geopende e-mailbijlage of een link naar een nagemaakte website kan grote schade aanrichten.

Gebruikersgemak gaat slecht samen met goede beveiliging. Een compromis tussen gebruikersgemak en beveiliging leidt tot een zwakkere bescherming van uw netwerk, systemen en data. De kracht van sterke beveiliging zit juist in de kracht van de zwakste schakels.

Contact
Laat Aucuba meekijken naar uw huidige beveiliging. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via:

Telefoon:  +31 (0) 76 33 33 111
Email:   info@aucuba.nl