VerbindingenHet internet is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Het moet er altijd zijn, want zonder internet kunnen we niets meer doen! Clouddiensten zijn ook niet meer weg te denken, maar vereisen goed werkende en veilige internet verbindingen.

Aucuba werkt al 10 jaar samen met RoutIT, een KPN verbindingspartner. Via RoutIT leveren wij verbindingen als DSL, glasvezel en 4G. Het maakt dus niet meer uit waar u gevestigd bent, want er kan altijd een verbinding geleverd worden.partner-05 (1)

De verbindingen van RoutIT worden standaard van beveiliging voorzien, nog voor het op de klantlocatie aankomt. Daarmee garanderen we een goed stabiel en veilig netwerk en voegen we een extra beveiliging toe, want op uw netwerk zorgen we daar ook nog eens voor.

De informatie die ons door RoutIT wordt geleverd, geeft ons directe inzage in beschikbaarheid, de aanwezigheid van lijnen en van verstoringen. Als er een storing is die wij niet kunnen verhelpen, wordt de KPN monteur direct aangestuurd, zodat u nooit lang met een lijnstoring zit (response tijd is afhankelijk van de SLA op uw verbinding). Geen twijfel, er wordt direct actie ondernomen.

We monitoren al onze verbindingen via Rout-IT, maar ook via ons DrayTek ACS monitoringssysteem dat alle routers beheert. Hiermee heeft de support bij Aucuba een direct inzicht in mogelijke verstoringen. Tevens zorgt deze monitoring ervoor dat de configuratie van de router regelmatig wordt veiliggesteld. Bij defecten kunnen wij u zo binnen 4 uur voorzien van een vervangend exemplaar met gelijke instellingen.

Veilig en altijd online, zo doen we dat bij Aucuba!


 

Zoals RoutIT het zelf schrijft:

Samen maken we elke ondernemer succesvoller
Continuïteit en bereikbaarheid zijn essentieel. Daarom maakt RoutIT uitsluitend gebruik van technologie van wereldwijde marktleiders als Broadsoft, Cisco en Oracle voor haar communicatie-oplossingen.

Onze visie & missie
Samen met onze partners elke ondernemer succesvoller maken met vernieuwende en hoogwaardige ICT-oplossingen: dat is onze missie. Wij geloven in de kracht van de partner, in eenvoud en in de kracht van ondernemen!

Ons doel is helder
Elke werkplek in de zakelijke markt voorzien van onze ICT-totaaloplossing. Dat doen we samen met onze partners. Samen vormen we een krachtige combinatie waardoor we in staat zijn ons doel te behalen.

Onze partners maken het verschil
Wij geloven in de kracht van onze partners. Zij zijn het lokale aanspreekpunt, en kennen de situatie en behoeften van de klant. Wij helpen hen nog succesvoller te zijn en het verschil te maken bij de klant.

Verbindingen, de basis van elke ICT-oplossing. Daarom biedt RoutIT voor iedere klant een passende internetverbinding. Kies uit verschillende netwerken, snelheden, service levels en technieken. Van DSL- tot glasvezelverbindingen.

Voor elke klant. Landelijk dekkend netwerk met leveranciers zoals KPN, Tele2, Eurofiber & NDIX.

De snelste verbinding. Met de nieuwste technieken tot 200/60Mb op DSL en meer dan 1/1Gb op glasvezel

De hoogste betrouwbaarheid. Altijd online door (mobiele) redundancy mogelijkheden én het beste netwerk met DDoS bescherming

Security. Beveilig informatie en processen.
IP-VPN van RoutIT biedt veilig en afgeschermd datatransport, bijvoorbeeld voor telefonie. Door bedrijfslocaties aan elkaar te koppelen, ontstaat een gesloten bedrijfsnetwerk. Creëer vanuit IP-VPN een veilige ontsluiting naar het internet met mShield, en laat medewerkers veilig op afstand verbinding maken met het bedrijfsnetwerk.

Cloud. Altijd, overal en op elk device werken in de cloud.
De cloud biedt gemak, flexibiliteit en altijd de laatste softwarelicentie. RoutIT biedt een uitgebreid portfolio aan cloud diensten, waarmee elke klant overal veilig werkt en u bedrijfsprocessen slimmer maakt. Van domeinnamen en webhosting, tot het complete Office 365 portfolio.

Microsoft Office 365
Office 365 maakt samenwerken makkelijker dan ooit. Overal toegang tot documenten en e-mail, en slimme apps waarmee u bedrijfsprocessen automatiseert. Maandelijks opzegbaar en met zeer aantrekkelijke vergoedingen

247 Services. Garandeer continuïteit en bereikbaarheid.d.
Beveilig fysieke omgevingen met 247Alarm, wees altijd op de hoogte van de status van verbindingen en apparaten met 247Monitoring, en zorg voor 24×7 ondersteuning met 247Helpdesk.

247Alarm
De nieuwe standaard in alarmering: met de 247Services app direct op de hoogte, altijd inzicht en real-time wijzigingen uitvoeren. En dat vanuit het 247Control Center in Ede, dat voldoet aan de strengste normeringen.

247Monitoring
Bewaak de status van apparaten en verbindingen om proactief klanten te informeren en continuïteit te garanderen

247Helpdesk
Met 247Helpdesk bent u altijd bereikbaar voor klanten. Onze support engineers behandelen ’s nachts en in het weekend namens u de vragen en storingsmeldingen van uw klanten.

VOIP
Totaalcommunicatie: altijd en overal bereikbaar
RoutIT maakt communiceren niet alleen eenvoudiger, maar ook efficiënter. Kies zelf de vorm van communicatie die het beste bij de situatie past. Of dit nu chat, bellen of videobellen is. Eén op éen, of juist in groepsverband. En ook desktopdelen, filesharing en real-time de beschikbaarheidsstatus van collega’s inzien.

Hosted Telefonie
De telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw organisatie.

Vast-mobiel integratie
Maak met Vast-mobiel integratie gebruik van alle mogelijkheden van de hosted telefooncentrale op uw smartphone. Zonder tussenkomst van een app, één nummer overal bereikbaar

Slimme integratie
Communiceer efficiënter en effectiever met CRM- en ERP-integratiemogelijkheden. Altijd de juiste gegevens bij de hand voor een optimaal gesprek

I AM Totaalcommunicatie
Vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega’s zien, chatten, audio en video bellen, vergaderen en samenwerken op elk apparaat

HIPPER
De HIPPER app is de persoonlijke afstandsbediening van de hosted telefooncentrale. Met HIPPER beslist u zelf hoe u bereikbaar bent, en met welk telefoonnummer u uitbelt
Mobile

Mobiele abonnementen & Data Only
Voor ieder type mobiele communicatie. Van abonnementen voor de mobiele telefoon, laptop of tablet, tot Machine to Machine communicatie tussen apparaten. En maak met Vast-mobiel integratie gebruik van alle mogelijkheden van de telefoon centrale in de cloud.
Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar waardoor u eenvoudig kunt op- en afschalen.

Zakelijke abonnementen
Geschikt voor iedere klant: flexibele en onbeperkte abonnementen

Data only
Overal snel internet voor toegang tot documenten en e-mail op laptop of tablet

Vast-mobiel integratie
Maak gebruik van de functionaliteiten van de hosted telefooncentrale in cloud op uw mobiele toestel

Machine to Machine
Wissel informatie uit tussen apparaten, objecten en systemen via 2G, 3G en 4G


ISO 27001
RoutIT is ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is de ISO-standaard voor informatiebeveiliging. Uw data is een belangrijk bedrijfsmiddel, dat overal en altijd toegankelijk moet zijn. Dat vereist passende bescherming en beveiliging. Voor partners en klanten van onze partners onderstreept deze certificering onze inspanningen voor kwalitatief hoogwaardige en veilige dienstverlening.