VerbindingenHet internet is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Het moet er altijd zijn, want zonder internet kunnen we niets meer doen! Clouddiensten zijn ook niet meer weg te denken, maar vereisen goed werkende en veilige internet verbindingen.

Aucuba werkt al 10 jaar samen met RoutIT, een KPN verbindingspartner. Via RoutIT leveren wij verbindingen als DSL, glasvezel en 4G. Het maakt dus niet meer uit waar u gevestigd bent, want een verbinding is altijd leverbaar.partner-05 (1)

RoutIT voorziet de verbindingen standaard van beveiliging, nog voor het op de klantlocatie aankomt. Daarmee garanderen we een goed stabiel en veilig netwerk en voegen we een extra beveiliging toe, want op uw netwerk zorgen we daar ook nog eens voor.

De informatie die RoutIT ons levert, geeft ons directe inzage in beschikbaarheid, de aanwezigheid van lijnen en van verstoringen. Als er een storing is die wij niet kunnen verhelpen, wordt de KPN monteur direct aangestuurd, zodat u nooit lang met een lijnstoring zit (response tijd is afhankelijk van de SLA op uw verbinding). Geen twijfel, er wordt direct actie ondernomen.

We monitoren al onze verbindingen via RoutIT, maar ook via ons DrayTek ACS monitoringssysteem dat alle routers beheert. Hiermee heeft de support bij Aucuba een direct inzicht in mogelijke verstoringen. Tevens zorgt deze monitoring ervoor dat de configuratie van de router regelmatig wordt veiliggesteld. Bij defecten voorzien wij u op deze manier binnen 4 uur van een vervangend exemplaar met gelijke instellingen.

Veilig en altijd online, zo doen we dat bij Aucuba!