Klantervaring van Nouwens Transport

De samenwerking tussen Nouwens Transport en Aucuba

Het regionaal bekende Nouwens Transport in Breda is een logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport. Ze bieden diverse transportoplossingen, waaronder distributie, warehousing en supply chain management. Met een focus op betrouwbaarheid en efficiëntie, bedienen ze een breed scala aan klanten. Nouwens Transport legt uit waarom ze voor een samenwerking met Aucuba hebben gekozen. 

Een betrouwbare lokale ICT partij in Breda

Gerson Verschueren – IT & Logistics

We wilden een lokale ICT partner in Breda en zo kwamen we bij Aucuba uit. De samenwerking is top. Ze begrijpen onze wensen en vertalen die naar begrijpelijke technische oplossingen. Dit doen ze in duidelijke taal, die zelfs voor ons zonder ICT-kennis goed te volgen is. Hun professionele advies bij complexe vraagstukken waarderen we enorm en helpt ons om de juiste keuze te maken rondom ons digitale omgeving.

Aucuba heeft diepe technische kennis en geeft advies dat past bij onze organisatie. Dit helpt ons de juiste keuzes te maken. Ze begeleiden ons in het maken van beslissingen en ze zorgen ze voor de volledige uitvoering. Daarnaast komen ze hun beloftes na en bieden ze persoonlijke ondersteuning. Door deze betrokkenheid voelt het alsof we samenwerken met een collega in plaats van een externe partij. 

De grootste uitdagingen was het Transport Management Systeem (TMS). Met deze applicatie beheren wij al onze transporten. Het is daarom cruciaal dat deze applicatie blijft draaien. Ondanks dat wij zoveel mogelijk in de cloud werken, hebben we na grondig onderzoek besloten om deze applicatie lokaal te blijven draaien. 

Hiervoor moest niet alleen een lokale server ingericht worden. Het was daarbij ook belangrijk dat we de online data op de juiste manier koppelen aan het lokale systeem. Het opzetten van deze hybride omgeving heeft Aucuba voor Nouwens Transport volledig verzorgd. Met behulp van een extra beveiligde VPN verbinding kunnen medewerkers toch locatie onafhankelijk werken en op die manier blijft de flexibiliteit behouden.

Bekijk hier de volledige video