Toen we lang geleden op zoek gingen naar een geschikte bedrijfsnaam zijn we via wat omwegen uitgekomen bij Aucuba. De Aucuba Japonica is een decoratieve stevige plant met groene bladeren en rode kers, die overal ter wereld groeit. Hij is wintergroen en gedijt prima in de zon maar ook in de schaduw. Een toepasselijke metafoor voor een bescheiden maar sterke IT partij!

Nieuwe focus
Waar er voorheen software werd ontwikkeld, werd vanaf 2000 de focus verlegd naar systeembeheer en het zoveel mogelijk ontzorgen van klanten. Sindsdien is Aucuba uitgegroeid naar een stevige organisatie met een uitgebreid aanbod van producten en diensten, een loyaal personeelsbestand en een trouwe klantenkring.

Heden
Momenteel bestaat het team van Aucuba uit een tiental toegewijde professionals met Mark Vissers en Wouter Nouwens als de twee aandeelhouders van Aucuba BV.

Relaties
Onze relaties variëren in omvang van een eenmanszaak tot middelgrote bedrijven. Onze klanten opereren in allerlei soorten branches. Zo beheren we de ICT voor onder meer accountants- en administratiekantoren, adviesbureaus, handelsondernemingen, transportbedrijven, tandartspraktijken, non-profit organisaties, restaurants, onderwijsinstellingen, assurantiekantoren en scheepswerven.
Deze verscheidenheid aan disciplines geeft ons een brede expertise, waar nieuwe relaties ook de vruchten van plukken. Bovendien leveren, beheren en onderhouden we een enkele pc in een kantoor aan huis met evenveel betrokkenheid, zorgvuldigheid en deskundigheid als de complexere netwerken van grotere ondernemingen met meerdere vestigingen.