Klant ervaring van Young Perfect

Young Perfect over de samenwerking met Aucuba

Het in Breda gevestigde familiebedrijf Young Perfect werkt al jaren samen met Aucuba voor het beheer, onderhoud en de ondersteuning van hun ICT omgeving. Nog steeds naar alle tevredenheid en daar zijn we trots op. We kunnen je natuurlijk zelf vertellen over onze werkwijze, maar dat kunnen onze klanten nog beter. Teamlead Finance & IT Kees Romijn vertelt je hier zijn verhaal.

Een betrouwbare lokale ICT partij in Breda

Kees Romijn – Teamlead Finance & IT

We zochten naar een lokale partij in Breda en zijn zo bij Aucuba terechtgekomen. De samenwerking met hen is uitstekend. Ze begrijpen wat onze wensen zijn en kunnen dit vetalen naar de juiste technische oplossing. Ook nog eens in een taal die wij, als mensen zonder IT-kennis, begrijpen. Het fijne van de samenwerking is het professionele advies dat Aucuba geeft bij complexe vraagstukken.

Aucuba beschikt over veel technische kennis en kunnen dit goed vertalen naar een passend advies voor onze organisatie. Dit helpt ons bij het maken van de juiste keuzes voor ons bedrijf. Na het maken van de keuze, zorgen zij dat het gerealiseerd wordt. Ze maken waar wat ze beloven en bieden daarin uitstekende persoonlijke ondersteuning. Omdat ze zo betrokken zijn, lijkt de samenwerking vaker op het samenwerken met een collega dan met een externe partij. Dat vinden wij erg prettig!

Bij Young Perfect verzorgt Aucuba alles omtrent de ICT, zoals het beheer, onderhoud en de ondersteuning van laptops & desktops, de serveromgeving, het netwerk, de telefonie en het draadloze wifi netwerk. Daarnaast is hun helpdesk ons directe aanspreekpunt. Veel problemen zijn via remote support op te lossen en als het een keer nodig is, zijn ze ook erg snel op locatie.

Wij ervaren de samenwerking met Aucuba als professioneel, betrouwbaar en betrokken. Ze zijn enorm oplossingsgericht en helpen ons om onze ICT omgeving continu te verbeteren. Dat is ook de reden dat wij al meer dan 20 jaar klant zijn bij Aucuba.

Ze weten precies hoe wij als organisatie werken en daar spelen ze op in. Ze komen met passend advies en zorgen dat wij ons kunnen richten op onze eigen business.

Bekijk hier de volledige video