Managed werkplek

Jouw managed werkplek

Als je zoekt naar een overzichtelijke, efficiënte en betrouwbare ICT oplossing, dan is de Managed Werkplek voor jou. We hebben de belangrijkste diensten gebundeld tot een compleet werkplek pakket. Daarmee ben je verzekerd van een veilige professionele werkomgeving, zonder dat je hoeft te beschikken over technische kennis.

Hiermee maken we ICT begrijpelijk voor iedereen.

Professionele werkplek voor het MKB

Onze Managed Werkplek is een geïntegreerde oplossing waarbij we alle aspecten van jouw digitale werkomgeving op een professionele manier beheren en optimaliseren. Van het beheer en onderhoud tot geavanceerde beveiliging en professionele ondersteuning. Hiermee nemen we de verantwoordelijkheid voor het beheer van jouw IT-infrastructuur voor onze rekening.

 

Dat geeft jou de mogelijkheid om je te richten tot de zaken die voor jou echt belangrijk zijn.

Neem nu contact op

Complexiteit is verleden tijd

Via de Managed Werkplek rekenen we af met complexiteit. Het grootste gedeelte van onze klanten is zelf namelijk helemaal niet technisch. Daarom vroegen we ons af of het nog wel nodig zou zijn om ze te belasten met moeilijke keuzes over hun ICT omgeving. Dat bleek niet meer nodig. ICT is onze specialiteit en wij weten op basis van onze ruime ervaring precies welke diensten het beste passen bij jouw omgeving.  

Werkplek management & monitoring

Het grootste voordeel van de Managed Werkplek is hoge betrouwbaarheid en veiligheid. Zo hebben wij deze werkplek uitgerust met geavanceerde beveiligingsapplicaties, waaronder het professionele Endpoint Detection en Respons (EDR). Daarmee voorkomen we dat anderen ongewenst toegang kunnen krijgen tot jouw gegevens en werkomgeving.

Deze geavanceerde techniek helpt ons om snel te kunnen schakelen wanneer er verdachte actviteiten plaatsvinden op jouw werkplek.

Backup voor Microsoft365

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de nieuwe tools wordt onze Managed Werkplek geleverd in combinatie met verschillende Microsoft 365 diensten. Bij deze Microsoft 365 diensten richten we verschillende applicaties in, waaronder OneDrive en SharePoint voor het delen van bestanden.

Door deze tools te koppelen aan een betrouwbare backup systeem zal je nooit meer ongewenst bestanden kwijtraken. Dit doen we door dagelijks een backup van je Microsoft 365 omgeving te maken.  

Altijd een up-to-date managed werkplek

Waarschijnlijk ben je niet dagelijks met ICT van jouw organisatie bezig. Terwijl de ontwikkelingen wel dagelijks plaatsvinden. Daarom hebben we een eenvoudig pakket ontwikkeld waarmee het voor jou makkelijker is om te kiezen. Met onze Managed Werkplek ben je voorzien van alle belangrijke diensten die nodig zijn om in een veilige en betrouwbare werkomgeving te voorzien. Daarbij is het voordeel dat je niet hoeft te zoeken wat het beste past, want wij hebben de beste diensten geselecteerd. 

Omdat de Managed Werkplek voldoet aan onze minimale standaard, is ook het beheer en onderhoud gemakkelijker uit te voeren. Daardoor kunnen we de meest voorkomende problemen op jouw werkomgeving voorkomen. Daardoor heb je ons minder vaak nodig, ben je minder vaak verstoord door problemen en kun je dus vaker en langer zorgeloos blijven doorwerken. Een win-win situatie waardoor wij kunnen blijven focussen op een veilige en vertrouwde werkomgeving. 

Preventief onderhoud

Met behulp van ons management en monitoring systemen kunnen wij in een vroeg stadium problemen constateren. Dit stelt ons in staat om al te gaan werken aan een oplossing, voordat jij hier hinder van ondervindt. Omdat wij voor meer dan honderd klanten de ICT omgeving op deze manier beheren en onderhouden, kunnen we veel acties automatiseren.

Daarmee profiteer je als klant van Aucuba van onze deskundigheid en professionele aanpak.

Managed werkplek met remote support

Ben je opzoek naar een werkplek die gegarandeerd werkt en wil je voorspelbare kosten, dan is de Managed Werkplek het ideale pakket voor jou. Binnen deze werkplek hebben we de mogelijkheid om een pakket te kiezen waarbij support en technische ondersteuning is inbegrepen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je een vraag hebt, een probleem constateert of last hebt van een verstoring.

Bij de Managed Werkplek in combinatie met remote support kun je met al dit soort vraagstukken bij ons terecht. En het mooie hiervan is dat je hier niet extra voor betaald. Een vast bedrag per maand voor een goed werkende omgeving. En werkt het niet, dan lossen wij het zo snel mogelijk voor je op.

Deze bedrijven halen nu al het maximale uit hun werkplek