Verbindingen

Internet is van levensbelang voor elk bedrijf. Het moet er altijd zijn, want zonder internet doen we niets meer. Bovendien maken we steeds meer gebruik van clouddiensten. Deze vereisen goed werkende en veilige internetverbindingen.

Voor internetverbindingen werken we bij Aucuba al meer dan 10 jaar samen met RoutIT, een verbindingspartner van KPN. Via RoutIT leveren wij uiteenlopende verbindingen als DSL, glasvezel en 4G. Hierdoor maakt het niet meer uit waar gevestigd bent. Een goed werkende en veilige verbinding is altijd leverbaar.

Beveiliging

We garanderen een stabiel en veilig netwerk door in twee fases beveiliging toe te voegen. Nog voor de levering op locatie voorziet RoutIT de verbindingen van de standaard beveiliging. Eenmaal op locatie voegen we extra beveiliging toe, zodat u altijd veilig online bent.

Monitoring en support

Bij Aucuba monitoren we al onze verbindingen via RoutIT, maar ook via ons DrayTek ACS monitoringssysteem, dat alle routers beheert. Hiermee hebben we direct inzicht in de beschikbaarheid en aanwezigheid van lijnen in uw netwerk.

Bovendien zorgt deze monitoring ervoor dat de configuratie van de router regelmatig wordt veiliggesteld. Bij defecten voorzien wij u binnen 4 uur van een vervangend exemplaar met gelijke instellingen.

We ondernemen direct actie indien we een verstoring signaleren. Mochten wij een storing niet kunnen verhelpen, dan schakelen we direct een KPN monteur in, zodat u nooit lang met een lijnstoring zit. De response tijd is afhankelijk van de serviceovereenkomst op uw verbinding.

Contact
Heeft u interesse in onze verbindingen via RoutIT of andere diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via:

Telefoon:  +31 (0) 76 33 33 111
Email:   info@aucuba.nl