Verbindingen

Zakelijke verbindingen

Een betrouwbare verbinding is één van de belangrijkste onderdelen van jouw ICT infrastructuur. Hiermee zijn alle medewerkers verbonden met elkaar en met de buitenwereld. Logisch dat deze levensader van groot belang is voor een veilige communicatie tussen de verschillende systemen.

Wij bieden diverse oplossingen voor het leveren, beheren en onderhouden van veilige en betrouwbare internetverbindingen en bedrijfsnetwerken.

Verbindingen in alle soorten

Om gebruik te kunnen maken van onlinediensten, heb je een betrouwbare verbinding nodig. Hierin maken we onderscheid tussen zakelijke verbindingen en thuisverbindingen. Voor zakelijke verbindingen maken we onder andere gebruik van xDSL, glasvezel en mobiele data verbindingen. Omdat we deze verbindingen via verschillende providers kunnen aanbieden, hebben we voor iedere situatie een passende oplossing.

 

Daarmee ben je altijd en overal op de juiste manier verbonden en kun je gemakkelijk samenwerken waar en wanneer jij dat wil.

Neem nu contact op

Veilige connectie

Om een verbinding tot stand te brengen heb je de juiste apparatur nodig. Een router zorgt ervoor dat de internetverbinding wordt omgezet in bruikbaar internet. Met een geschikte firewall dragen we zorg voor de beveiliging van je netwerk en beschermen we je organisatie voor ongewenste bezoekers van buitenaf. Het is belangrijk dat deze apparatuur up-to-date blijft. Dat doen we met behulp van een specifiek management en monitoring systeem. Op deze manier is alle apparatuur voorzien van de laatste beveiligingsupdates.

Daarnaast maken we met behulp van dit systeem een backup van alle instellingen. Dit helpt ons om bij een defect snel te kunnen schakelen en de laatste instellingen weer terug te zetten. Daarmee beperken we de downtime en heb je een hogere garantie op continuïteit van je bedrijfsvoering.

Backup verbinding

Zonder internetverbinding kun je tegenwoordig niet zo veel meer. Bestanden en data slaan we op in de cloud, we gebruiken online systemen en we bellen via het internet. Daarom is het belangrijk dat een verbinding altijd werkt. Om te voorkomen dat jij zonder verbinding zit en dus niet meer kan werken, regelen we voor veel klanten een backup verbinding.

Met deze backup heb je een alternatieve verbinding waar je op terug kunt vallen. Dit doen we door het combineren van verschillende technieken. Daarbij kun je denken aan een glasvezelverbinding en een mobiele 4G of 5G verbinding.

Stel dat de glasvezelverbinding de hoofdverbinding is en hierop vindt een landelijke storing plaats, dan zorgt de 4G of 5G backup verbinding ervoor dat je toch kunt blijven werken. Zo garanderen we een hogere continuïteit van de systemen en kun jij ongestoord doorwerken.

Bescherming van data

Als alle data via het netwerk verloopt, wil je natuurlijk wel dat deze data goed wordt afgeschermd voor de buitenwereld. Want niets is vervelender dat data die op straat ligt of erger nog, wanneer criminelen toegang hebben tot jouw netwerk. Dit is gelukkig makkelijk te voorkomen door een professionele beveiliging van het netwerk.

Hiervoor maken we gebruik van geavanceerde technieken, zoals een afgesloten virtueel privé netwerk waarbij je enkel met het gebruik van twee factor authenticatie (2FA) toegang tot kunt krijgen. Alle data is hierdoor goed beveiligd via encryptie en daarmee minimaliseren we de kans voor criminelen om bij jouw data te komen.

Veilig online: IP VPN & Hosted Firewall

Bij de meeste bedrijven bestaat de ICT omgeving nog steeds uit een combinatie van lokale apparaten en online diensten. Om deze twee werelden goed met elkaar te laten samenwerken bieden we een beveiligde oplossing op basis van een IP VPN en een hosted Firewall. Hierdoor bieden we een beveiligde online omgeving, waarbinnen alle medewerkers op een veilige manier gebruik kunnen maken van alle beschikbare tools.

Door het gebruik van deze dienst maak je gebruik van dure geavanceerde professionele apparatuur, maar dan tegen een laag maandelijks tarief.

Draadloze verbinding

Veel apparaten zijn tegenwoordig draadloos verbonden via een wifi netwerk. Mobiele telefoons, tablets en laptops maken allemaal verbinding met dit draadloze netwerk. Hiervoor is een onderscheid nodig tussen de primaire bedrijfsmiddelen en de overige apparaten. Je wilt namelijk voorkomen dat het netwerk ongewenst wordt belast voor zaken die niets met het werk te maken hebben.

Voor het opzetten, beheren en onderhouden van dit draadloze netwerk maken wij gebruik van een professionele oplossing, zodat we dit op efficiënte manier kunnen inrichten en onderhouden.

Professionele support

Verstoringen op het netwerk moeten zo snel mogelijk worden opgelost, omdat dit vaak een grote impact heeft op de organisatie. Wanneer wij de verbinding verzorgen en het volledige netwerk beheren beschikken we over systemen om snel actie te ondernemen. Dit doen in eerste instantie via remote support, maar als dit niet lukt komen we snel ter plaatse om de storing te onderzoeken en op te lossen.

Met deze service ben je verzekerd van de best mogelijke oplossing voor jouw netwerk en verbindingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Deze bedrijven halen nu al het maximale uit hun werkplek