ICT Bedrijf Moerdijk

Indien je op zoek bent naar een geschikt ICT-bedrijf in Moerdijk, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben uitgebreide ervaring in het beheer, onderhoud en ondersteuning van complete werkplekomgevingen, waardoor je kunt rekenen op een veilige en betrouwbare ICT-omgeving.

Deze bedrijven halen nu al het maximale uit hun werkplek

Ervaren ICT bedrijf Moerdijk

Bij Aucuba ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een nieuwe ICT-partner voor jouw bedrijf in Moerdijk. Elke organisatie heeft unieke behoeften op het gebied van het beheer en onderhoud van de ICT-omgeving, en wij bieden professionele ondersteuning op het gebied van lokale en online ICT-diensten, het oplossen van storingen en problemen, en het inrichten van complete nieuwe omgevingen.

In de huidige digitale werkomgeving is een betrouwbare IT-infrastructuur essentieel, vooral gezien de toenemende online activiteiten. Bestanden worden opgeslagen in de cloud, gedeeld met collega’s en communicatie vindt plaats via platforms zoals Microsoft Teams. Het is daarom van groot belang om zorgvuldig na te denken over de inrichting en beveiliging van deze digitale werkomgeving, om te voorkomen dat belangrijke gegevens in verkeerde handen vallen of worden aangetast door bijvoorbeeld een cryptolocker, malware of ransomware.

Aucuba staat klaar om aan al jouw ICT-behoeften te voldoen. Met uitgebreide ervaring in lokale en online servers, Microsoft 365-diensten en netwerken, inclusief beveiliging, streven wij ernaar om een zo veilig en betrouwbaar mogelijke werkomgeving te bieden. Ons doel is om onze klanten te helpen bij het realiseren van een soepele digitale werkomgeving. Door 24/7 alle systemen te monitoren, zijn we in staat proactief te handelen, waardoor jij je kunt concentreren op je werkzaamheden.

Aucuba bestaat al meer dan 25 jaar en we zijn klaar voor de toekomst.

Onze 10 medewerkers hebben brede kennis. Daarmee heb je snel de juiste oplossing.

We beschikken over specialistische kennis om jouw ICT omgeving optimaal te beveiligen.

Wij maken ICT begrijpelijk, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wij bieden klanten precies wat nodig is om de ICT optimaal te laten werken.

We hebben betrokken medewerkers die altijd gaan voor tevreden klanten.

Specialistisch team

Voor MKB-bedrijven in Moedijk is het raadzaam om te kiezen voor een ICT-partner die ondersteuning biedt bij het beheer, onderhoud en de support van hun ICT-omgeving. Door de voortdurende ontwikkelingen in de ICT is het van essentieel belang om snel en doelgericht te handelen, wat aanzienlijke tijd en specialistische kennis vergt.

Onze medewerkers zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van ICT-omgevingen voor meer dan honderd MKB-klanten, variërend van lokale familiebedrijven tot landelijk opererende ondernemingen. Deze brede diversiteit aan ervaringen stelt ons in staat om jouw bedrijf te assisteren bij het vinden van een passende ICT-oplossing.

Automatiseren is onze specialiteit

Maak een slimme keuze en ga voor een veilige en betrouwbare ICT partner.

Passende online werkplek

Optimale flexibiliteit en veiligheid zijn van belang voor het moeiteloos werken vanuit elke locatie en op elk apparaat. Daarom is het essentieel om de ICT-omgeving goed af te stemmen op de behoeften van de gebruikers. Voor bedrijven in Moerdijk is het belangrijk om een gebalanceerde ICT-omgeving te hebben, die zowel flexibiliteit als beveiliging waarborgt.

Een passende oplossing hiervoor is de implementatie van een online werkplek. Hiermee wordt werken vanaf diverse apparaten vereenvoudigd, waardoor de samenwerking met collega’s, klanten en leveranciers niet alleen efficiënter, maar ook makkelijker en leuker wordt. Deze aanpak zorgt voor een werkomgeving die voldoet aan de verwachtingen en de productiviteit bevordert

Persoonlijke benadering

Hoewel ICT voornamelijk draait om technologie, leggen wij in het bijzonder de nadruk op onze persoonlijke benadering. In tegenstelling tot de grotere ICT bedrijven bieden wij direct contact met een betrokken medewerker.

Elk teamlid beschikt over uitgebreide kennis van de systemen die we beheren en onderhouden. Dankzij deze brede expertise en een gedetailleerde documentatie is elke medewerker in staat om jou direct te assisteren vragen en problemen. Geen gedoe met doorverwijzingen; je krijgt onmiddellijk antwoord op je vraag. Dit is de persoonlijke service die je van ons mag verwachten.

Diensten waarmee we je kunnen helpen

Integratie van alle ICT systemen

De kracht van clouddiensten is de mogelijkheid om communicatie tussen de systemen mogelijk te maken. Daarvoor maken we gebruik van erkende diensten, zoals Microsoft 365, die in combinatie met onze management- en monitoringsystemen zorgen voor de beste integratie met jouw ICT omgeving. Hierdoor combineren we verschillende oplossingen voor een veilige en betrouwbare ICT-omgeving.

Kies je voor Aucuba als jouw ICT-partner in Moerdijk, dan heb je één centraal aanspreekpunt voor al jouw ICT-gerelateerde vragen. Dit schept duidelijkheid binnen jouw organisatie, waardoor iedereen precies weet waar ze moeten zijn wanneer er op het gebied van ICT actie ondernomen moet worden. Daarmee zorgen we voor een efficiënter beheer van jouw ICT-omgeving.