ICT Bedrijf tilburg

Onze oplossing bereiden je voor op de toekomst. Aucuba heeft meer dan 25 jaar als ICT Bedrijf in Tilburg. We zijn gespecialiseerd in de beste automatisering oplossingen voor het MKB.

We komen graag met je contact om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Deze bedrijven halen nu al het maximale uit hun werkplek

Ervaren ICT bedrijf Tilburg

Een goed werkende ICT omgeving is voor ieder MKB bedrijf essentieel. Als erkend ICT bedrijf in Tilburg begrijpen we dat iedere organisatie andere uitdagingen heeft. Daarom spelen wij zo goed mogelijk in op de wensen van jouw bedrijf.

Wij weten dat ICT gewoon moet werken. Het is ten slotte de motor van je organisatie. Daarom bieden we op alle gebieden oplossingen. Bijvoorbeeld voor het bellen en vergaderen via Teams, razensnel bestanden delen en online kunnen samenwerken met collega’s en klanten. Zowel voor het beheer, onderhoud en de support kun je bij ons terecht.

We hebben een breed pallet aan diensten en zijn de one-stop-shop van MKB bedrijven die opzoek zijn naar een betrouwbare ICT partner. Al onze medewerkers beschikken over brede kennis, waardoor we snel en proactief kunnen schakelen bij problemen en verstoringen. Daarmee zorgen we voor een betrouwbare basis en een veilige omgeving waar je op kunt vertrouwen.

Met 25 jaar ervaring weten we wat nodig is voor een toekomstbestendige omgeving.

Altijd snel de juiste oplossing door een van onze betrokken medewerkers.

Direct specialistische kennis tot je beschikking voor een veilige en betrouwbare omgeving.

We houden ICT zo simpel mogelijk, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Een optimale omgeving met hoge beveiligingseisen, zodat jouw data gegarandeerd veilig is.

Ons doel is zorgen voor tevreden klanten, zodat zij hun klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Team van specialisten

Met ons ICT bedrijf in Tilburg richten we ons voornamelijk op slim en veilig werken. Samen bespreken we wat belangrijk is voor jouw situatie, zodat we het beste uit de beschikbare mogelijkheden kunnen halen.

We helpen bij het verbeteren van bedrijfsprocessen en zorgen voor een soepele automatiseringsoplossing voor jouw ICT omgeving. Hiermee garanderen we standaard professionele beveiliging, aangepast aan de specifieke wensen van uw organisatie.

Automatiseren is onze specialiteit

Maak een slimme keuze en ga voor een veilige en betrouwbare ICT partner.

Veilig online werken

De norm is dat overal en altijd kunnen werken. Natuurlijk moet dat op een veilige manier gebeuren. Bij Aucuba ICT Bedrijf Tilburg besteden we extra aandacht aan een veilige werkomgeving. Het is namelijk erg vervelend als je onderweg bent en geen toegang hebt tot je bestanden.

Tegenwoordig doen we zoveel online dat we bijna vergeten welke risico’s eraan verbonden zijn. Bij Aucuba hoeft je jezelf daar geen zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat al jouw data en apparaten maximaal beveiligd zijn, zodat je met een gerust hart gebruik kunt maken van de online werkplek.

 

Persoonlijk aanspreekpunt

Bij Aucuba ICT Bedrijf Tilburg werken mensen die echt van hun vak houden. Onze collega’s zijn sterk in het oplossen van problemen en vinden het fijn om anderen te ondersteunen met hun specialistische kennis en ervaring op het gebied van ICT.

Het maakt niet uit met wie je aan de telefoon krijgt, want alle medewerkers van Aucuba zijn in staat je te helpen. Ze hebben allemaal uitgebreide kennis van al onze diensten, waardoor we snel kunnen assisteren en de duur van onderbrekingen en problemen tot een minimum beperken.

Diensten waarmee we je kunnen helpen

Soepele samenwerking tussen alle systemen

Klanten kiezen voor Aucuba omdat hier het beheer, onderhoud en de technische ondersteuning door één partij wordt geregeld. Hierdoor heb je het voordeel dat je één aanspreekpunt hebt voor alle ICT-gerelateerde zaken. Daardoor kunnen problemen snel worden opgemerkt en opgelost. Met geavanceerde software zorgen we voor optimale beveiliging en zijn we in staat om problemen snel te detecteren en te verhelpen. Dit alles met als doel een optimale digitale werkomgeving te waarborgen.