Support

Het is een van de meest vanzelfsprekende zaken in de ICT. Helpen om problemen op te lossen en het liefst direct. Bij Aucuba staan we voor u klaar om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat u verder kunt met waar u goed in bent.

Support bij Aucuba

Bij storingen of computerproblemen van welke aard dan ook kunt u als klant van Aucuba een beroep op ons doen per telefoon of via e-mail.
Afhankelijk van het probleem kunnen we een remote supportsessie starten, waarbij we live met u meekijken en indien nodig de bediening van uw systeem tijdelijk overnemen om het probleem te verhelpen. Wij maken gebruik van een ticketsysteem waarin elke hulpvraag wordt vastgelegd. Hierdoor is elke Aucuba medewerker op de hoogte van de status van eventuele problemen in uw netwerk.

Bereikbaarheid

Onze support is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur, buiten deze tijden hebben we een 24/7 support dienst waar u (mits u daarover met ons contractuele afspraken heeft gemaakt) gebruik van kunt maken. Voor vragen over deze 24/7 support dienst kunt u contact met ons opnemen.

Maatwerk

Samen met u bepalen we welke mate van support nodig is. Op basis van de systemen en afhankelijkheden binnen uw netwerk, maken we samen afspraken over bereikbaarheid en de periode voor het afhandelen van storingen. Op onze verbindingen van RoutIT kunnen we zelfs 24/7 support leveren. In dat geval krijgt u altijd direct iemand aan de telefoon die de eerste storingen kan oplossen.

Service level agreement

Voor onderhoud en service leggen we onze afspraken vast in een service-overeenkomst, ook wel service level agreement of SLA genaamd. Hierin leggen we samen met u vast welke diensten Aucuba levert, onder welke voorwaarden dit gebeurt en welk maandtarief hier tegenover staat.

Na een gesprek over uw wensen en behoeften en een inventarisatie van uw netwerk en systemen, kunnen wij u snel en vrijblijvend een voorstel doen.

Contact
Heeft u interesse in onze support of andere diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via:

Telefoon:  +31 (0) 76 33 33 111
Email:   info@aucuba.nl