Vacatures

Terwijl Aucuba blijft groeien en we ons netwerk en klantenbestand uitbreiden, zijn we op zoek naar enthousiaste teamleden die met ons mee willen groeien. Ontdek de mogelijkheden en de voordelen van werken bij Aucuba

Het Aucuba DNA: de klant wil ontzorgd worden en heeft één aanspreekpunt

Dat ben jij.

Je weet overal in onze systemen de informatie te vinden om de klant te helpen. De klant wordt ontzorgd en heeft aan één telefoontje voldoende om zijn vraag of probleem opgelost te krijgen. Jij lost het op, of je regelt dat het opgelost wordt, in samenspraak met collega’s en leveranciers. Je onderkent het belang en de verantwoordelijkheid dat de klant wordt geïnformeerd.

 

De platte organisatie heeft als voordeel dat je jezelf in vele richtingen kan ontwikkelen. Daarbij blijft de mogelijkheid om je te verdiepen in onderwerpen die je interesseren (om er een paar te noemen VOIP, 365, Intune, security, Firewalls, werkplek automation, nAble, Cisco, Autotask etc). Je bent onderdeel van een hecht team en je werk is niet beperkt tot telefonische support.

We hebben uitstekende voorzieningen zoals een premievrij pensioen, sportschool- en internet vergoeding, telefoon regeling en een lease regelement. Onze zorg is dat jij goed in je vel zit en dat je blij bent met je werk en de samenwerking met je collega’s. Onderdeel daarvan zijn informele dingen zoals etentjes, vrijdaglunch, borrel (met en zonder alcohol) en uitstapjes, waar je zelf invulling aan kan en mag geven.

 

Nu al enthousiast?

Wij maken graag een keer kennis. Mail ons op info@aucuba.nl, of bel een van je mogelijk nieuwe collega’s op +31 (0) 76 33 33 111