ICT Bedrijf Breda

Met onze oplossingen ben je voorbereid op de toekomst. Aucuba is al meer dan 25 jaar het ICT Bedrijf in Breda gespecialiseerd in de beste automatisering voor het MKB.

Deze bedrijven halen nu al het maximale uit hun werkplek

Ervaren ICT bedrijf Breda

Voor professionele ondersteuning van je ICT omgeving, ben je bij Aucuba ICT Bedrijf Breda aan het juist adres. We begrijpen dat iedere MKB-organisatie unieke ICT-behoeften heeft. Een goed werkende ICT-omgeving is niet meer weg te denken. Daarvoor zoek je een betrouwbaar ICT Bedrijf in Breda.

De ICT-omgeving is het kloppend hart van je bedrijf. Online bestanden uitwisselen, bellen via internet of Microsoft Teams en realtime inzicht in data behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Als hier iets misgaat heeft dat vaak grote gevolgen van jouw organisatie. Medewerkers kunnen niet werken, data ligt op straat of je bent voor klanten niet meer bereikbaar. Dat moet natuurlijk voorkomen worden.

Daarom bieden wij een breed scala aan diensten, van automatisering tot systeembeheer, speciaal ontworpen om je digitale bedrijfsprocessen veilig en soepel te laten verlopen. Ons team beschikt over een uitgebreide expertise waarmee we de processen binnen je onderneming voortdurend kunnen monitoren, managen en optimaliseren.

Aucuba bestaat al meer dan 25 jaar en we zijn klaar voor de toekomst.

Onze 10 medewerkers hebben brede kennis. Daarmee heb je snel de juiste oplossing.

We beschikken over specialistische kennis om jouw ICT omgeving optimaal te beveiligen.

Wij maken ICT begrijpelijk, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wij bieden klanten precies wat nodig is om de ICT optimaal te laten werken.

We hebben betrokken medewerkers die altijd gaan voor tevreden klanten.

Team van specialisten

Op een slimme en veilige manier werken vinden wij enorm belangrijk. Daarom kijken wij altijd in samen met jou hoe we deze doelstellingen kunnen realiseren.

We helpen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en zorgen voor een naadloze automatiseringsoplossing van jouw ICT-omgeving. Daarmee zorgen we standaard voor een professionele beveiliging gecombineerd met maatwerk oplossingen die aansluiten op jouw wensen.

Automatiseren is onze specialiteit

Maak een slimme keuze en ga voor een veilige en betrouwbare ICT partner.

De ideale online werkplek

De nieuwe standaard is overal en altijd kunnen werken. Dat moet uiteraard wel op een veilige manier gebeuren. Bij Aucuba ICT Bedrijf Breda besteden extra aandacht aan een veilige werkomgeving. Want niets zo vervelend wanneer je onderweg bent en niet bij je bestanden kunt. 

We doen tegenwoordig zoveel online, dat we bijna vergeten wat de risico’s zijn. Bij Aucuba hoef je daar geen zorgen over te hebben. Wij zorgen voor een maximale beveiliging van al je data en apparaten, zodat je met een gerust hart de online werkplek kunt gebruiken. 

 

Persoonlijk contact

Bij Aucuba ICT Bedrijf Breda werken mensen met liefde voor het vak. Onze collega’s hebben een groot probleemoplossend vermogen en ze houden ervan om anderen te helpen met hun specialistische ICT kennis en ervaring.

Het maakt bij ons niet uit wie je aan de telefoon krijgt, want alle medewerkers van Aucuba kunnen je helpen. Ze beschikken allemaal over brede kennis van onze diensten. Daardoor kunnen we je snel helpen en beperken we de duur van verstoringen en problemen tot een minimum. 

Diensten waarmee we je kunnen helpen

Soepele samenwerking tussen alle systemen

Klanten kiezen voor Aucuba, omdat hiermee het beheer, onderhoud en de technische ondersteuning door één partij is gegergeld. Dat heeft als voordeel dat je een aanspreekpunt hebt voor alles wat met ICT te maken heeft. Hierdoor zijn eventuele verstoring snel te signaleren en op te lossen. Met behulp van geavanceerde software zorgen we voor een optimale beveiliging en we kunnen problemen snel opsporen en verhelpen. Alles om een optimale digitale werkomgeving te kunnen garanderen.