Systeembeheer

Professioneel systeembeheer

Aucuba is jouw partner voor systeembeheer in het MKB. Vanuit onze vestiging in Breda bedienen we lokale, regionale en landelijke organisaties. We verzorgen het beheer, onderhoud en bieden technische ondersteuning op de ICT omgeving. We realiseren ons dat een betrouwbare ICT omgeving het fundament vormt van iedere onderneming. Daarom is het hebben van een betrouwbare ICT partner onmisbaar voor iedere MKB bedrijf.

Van onze technische specialisten kun je een persoonlijke service en sterke betrokkenheid bij jouw organisatie verwachten. 

Wij maken systeembeheer begrijpelijk

Door het systeembeheer bij Aucuba onder te brengen sta je direct in contact met een van onze deskundige medewerkers. We hechten groot belang aan persoonlijk contact en ons doel is een vertrouwde partner zijn voor al onze klanten. Of het nu gaat over technische ondersteuning, de implementatie van nieuwe ICT systemen of het aanpakken van beveiligingsvraagstukken, wij staan graag voor je klaar. 

Neem nu contact op

Specialist in automatiseren

Steeds meer systemen zijn met elkaar verbonden. Zo maken de meeste bedrijven al gebruik van een of meerdere Microsoft diensten. Deze cloud diensten zijn vaak weer aan de lokale systemen gekoppeld. Met ons systeembeheer beheren en onderhouden zowel de lokale als de online ICT omgeving. Dat houdt in dat we noodzakelijke updates uitvoeren en de belangrijke aanpassingen zo snel mogelijk doorvoeren. Daarmee realiseren we een veilige en efficiënte digitale werkomgeving. 

Monitoring van systemen

Via monitoring houden we je ICT omgeving nauwlettend in de gaten. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende professionele management en monitoring systemen. Daarmee hebben we 24 uur per dag 7 dagen per week inzicht in de status van al de apparaten en systemen binnen jouw organisatie. 

Als er toch problemen zijn of iets werkt niet naar behoren, dan hebben we dat via onze management en monitoring systemen direct in de gaten. Hiervan krijgen wij een melding, zodat wij dit direct kunnen oppakken en de juiste actie kunnen ondernemen. In veel gevallen kunnen we de problemen oplossen nog voordat je daar zelf iets van merkt.

Persoonlijk support

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van onze diensten, maar ook onze persoonlijke werkwijze. Bij Aucuba geloven we sterk in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. We luisteren aandachtig naar de feedback die we ontvangen en we stellen voortdurend onze diensten en werkwijze bij om aan de veranderende behoeften en vragen te kunnen voldoen.

Omdat elk bedrijf uniek is, streven we naar oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de situatie van onze klanten. Zodat zij het maximale uit hun digitale werkomgeving kunnen halen. 

Begrijpelijk voor iedereen: de managed werkplek

Waarschijnlijk ben je niet dagelijks met de ICT van jouw organisatie bezig. Terwijl er wel dagelijks ontwikkelingen plaatsvinden. Daarom hebben we een eenvoudig pakket ontwikkeld waarmee het voor jou makkelijker is om te kiezen. Met onze Managed Werkplek ben je voorzien van alle essentiele functionaliteiten die nodig zijn om je van een veilige en betrouwbare werkomgeving te voorzien. Daarbij is het voordeel dat je niet hoeft te zoeken wat het beste past, want wij hebben de beste diensten voor jou geselecteerd. 

Omdat de Managed Werkplek voldoet aan onze minimale standaard, is ook het beheer en onderhoud gemakkelijker uit te voeren. Daardoor kunnen we veel voorkomende problemen op jouw werkomgeving voorkomen. Daardoor heb je ons minder vaak nodig, wordt je minder vaak verstoord door een issue en kun je vaker en langer zorgeloos doorwerken. Een win-win situatie, waardoor wij ons kunnen blijven focussen op de optimalisatie voor een veilige en vertrouwde werkomgeving voor jouw bedrijf. 

Systeembeheer in de cloud en on-premise

In ruim 25 jaar dat wij bestaan is er veel veranderd. De gehele transitie van lokale servers naar complete online server omgevingen hebben wij meegemaakt. Hierdoor hebben wij brede kennis van lokale omgevingen en cloud omgevingen. 

Werk je nog op een lokale server en wil je over naar de cloud? Of weet je niet wat op dit moment het beste bij jouw situatie past? In alle gevallen denken we graag met je mee om samen te onderzoeken wel oplossing het beste past. 

 

Deze bedrijven halen nu al het maximale uit hun werkplek