Hardware

Bij Aucuba selecteren we de hardware op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, garantie en – niet in de laatste plaats – de service na aankoop. Het is namelijk essentieel dat de hardware probleemloos functioneert. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan is een snelle oplossing in de vorm van reparatie of vervanging vereist.

Daarom kiezen wij voor de hardware van HP. Als business partner van HP leveren we onder meer servers, workstations, notebooks, dekstops, monitors, thin clients, printers en switches.

Daarnaast leveren we ook computer- en randapparatuur van merken als Microsoft, Western Digital, Synology, Toshiba, Logitech, QNAP, Samsung, APC, Kingston en Cisco.

Servers
Voor serverapparatuur kozen we voor de ProLiant-servers van HPE. Deze apparatuur is schaalbaar en biedt uitstekende monitoring. Zodoende hebben we te allen tijde inzicht in de gezondheid van de servers en de bijbehorende componenten.

PC’s en notebooks
HP heeft een zeer uitgebreid assortiment aan desktops- en mobiele apparatuur. Hierdoor heeft u ruime keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. Zonder uitzondering zijn deze apparaten van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. Zo bent u verzekerd van topprestaties.

Printers
HP is marktleider op het gebied van printers. Ook hier heeft u een ruime keuze uit een zeer breed leveringsprogramma. Wij leveren printers voor allerlei toepassingen en formaten.

Netwerk

Als gecertificeerd partner van Cisco maken wij voor het netwerk gebruik van Cisco en HP Procurve switches. Deze zijn geschikt voor alle mogelijke toepassingen, bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn bovendien zeer betrouwbaar.

Modem/router
Draytek is onze standaard in modems/routers. Hiermee zijn verbindingen met 4G, Fiber of bonded VDSL mogelijk. Alle Vigor routers van Draytek worden gekoppeld aan onze monitoring, zodat we altijd inzicht hebben in de actuele staat van de routers.

WiFi
Voor WiFi maken we gebruik van verschillende merken, omdat verschillende situaties om verschillende oplossingen vragen. Zo leveren Draytek en Ubiquiti access points die los van elkaar prima werken. Met de innovatieve technologie van Ruckus maken we hier één groot netwerk van, waarbinnen verbonden apparaten ongemerkt overspringen van het ene naar het andere access point.

Contact
Heeft u interesse in onze hardware of andere diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via:

Telefoon:  +31 (0) 76 33 33 111
Email:   info@aucuba.nl