Hardware

Hardware van hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit hardware zorgt ervoor dat jij kunt vertrouwen op de best mogelijk gebruikerservaring. Onze focus ligt op een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, garantie en een service die verder gaat dan alleen de aankoop. Wij vinden het van cruciaal belang dat de hardware die we aanbieden voldoet aan de hoogste standaarden en dat deze probleemloos blijft werken.

Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan bieden we verschillende oplossingen in de vorm van reparatie of vervanging.

Apparatuur voor iedere ICT omgeving

Als erkend business partner van HP bieden we diverse producten, waaronder servers, workstations, notebooks, desktops, monitors, thin clients, printers en switches. Onze keuze voor HP komt voort uit hun bewezen staat van dienst op het gebied van duurzaamheid, innovatie en betrouwbaarheid. We geloven dat onze klanten recht hebben op het beste en HP levert dat.

Voor iedere situatie een oplossing

Ieder bedrijf en iedere situatie is anders. Daarom bieden we een breed assortiment aan diensten producten dat perfect aansluit bij iedere MKB organisatie. Door een selectie van hoogwaardige producten en diensten vinden we altijd een passende oplossing. 

 

Neem gerust eens vrijblijvend contact op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Neem nu contact op

Betrouwbare apparatuur

Voor servers maken we voornamelijk gebruik van ProLiant servers van HPE. Deze servers zijn niet alleen schaalbaar, maar bieden ook uitstekende monitoring mogelijkheden. Dit geeft ons te allen tijde inzicht in de status van de servers en de losse componenten. Voor ons is proactief beheer van essentieel belang om problemen snel te identificeren en op te lossen voordat ze de bedrijfsvoering kunnen beïnvloeden.

Ook voor laptops en desktop maken we voornamelijk gebruik van HP. Door verschillende modellen en uitvoeringen hebben gebruikers ruime keuze, zonder concessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Door enkel te werken met betrouwbare hardware bieden we je apparatuur voor topprestaties en eenvoudige gebruikerservaringen.

muis

Online vergaderen in stijl

Voor effectieve vergaderingen en moderne samenwerking leveren we slimme vergader apparatuur. Deze meeting sets zijn ontworpen om het vergaderproces te stroomlijnen, met functies zoals automatische focus op de persoon die spreekt. Bovendien kunnen deze sets moeiteloos worden gekoppeld aan de Microsoft365 ruimte, waardoor het reserveren van een ruimte en het plannen van een Teams-afspraak gemakkelijk samenkomen.

Wij zorgen naast de levering ook voor de volledig installatie op locatie, inclusief benodigde aansluitingen, beugels en gedetailleerde uitleg.

Netwerkapparatuur en randapparatuur

Printers vormen een onmisbaar onderdeel van veel bedrijfsprocessen. Daarom bieden wij printers voor diverse toepassingen en formaten. Of het nu gaat om kleine kantoren of grote bedrijfsomgevingen. Afhankelijk van de situatie selecteren we printers met een hoge betrouwbaarheid en hoogwaardige afdrukkwaliteit.

Voor overige netwerk apparatuur hebben we betrouwbare partners selecteert. Daarmee leveren we betrouwbare en kostenefficiënte oplossingen voor uiteenlopende toepassingen. Voor modems/routers is Draytek onze standaard. Hiermee zijn verbindingen via 4G, Fiber of VDSL mogelijk. Alle Draytek Vigor-routers worden gekoppeld aan onze monitoring, waardoor we te allen tijde een actueel overzicht hebben van de router status en snel problemen en verstoringen kunnen verhelpen. 

Draadloos netwerk

Wat betreft WiFi-oplossingen passen we verschillende merken aan op specifieke behoeften. Draytek en Ubiquiti access points werken uitstekend op zichzelf en met de innovatieve technologie van Ruckus bieden we ook een high-end oplossing. Hierdoor kunnen verbonden apparaten ongemerkt overspringen van het ene naar het andere access point, wat zorgt voor een consistente en betrouwbare draadloze internet ervaring.

Bouwen op vertrouwen

Daarmee zorgen we naast hoogwaardige hardware ook voor een totaalaanpak die ervoor zorgt dat jouw ICT-omgeving vlekkeloos functioneert.

Onze keuze voor betrouwbare partners, zoals HP en Cisco, in combinatie met proactief beheer en slimme oplossingen, garandeert een soepele werking van uw bedrijfskritische systemen.

Deze bedrijven halen nu al het maximale uit hun werkplek