HardwareAucuba selecteert de hardware die we verkopen en zelf gebruiken op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, garantie en niet in de laatste plaats het after-sales service-apparaat. Het is essentieel dat hardware probleemloos blijft functioneren, maar mocht er toch iets aan de hand zijn, dan is een snelle oplossing, vervanging of reparatie vereist. 

HP-Business-PartnerDaarom kozen wij voor HP.  Servers, workstations, notebooks, desktops, monitoren, thin clients, printers, switches.  

Naast HP leveren we computer- en randapparatuur van merken als Microsoft, Western Digital, Synology, Toshiba, Logitech, QNAP, Samsung, APC, Kingston, Cisco, enz.


Servers – HPE Proliant

Voor server apparatuur vertrouwen we op HPE.

hpe

De Proliant server series hebben alle mogelijkheden die we onze klanten willen kunnen bieden. De apparatuur is goed schaalbaar en heeft goede monitoringstechnieken, zodat onze support te allen tijde een overzicht heeft van de gezondheid van de servers en componenten.

HPE-DL360-Gen10


PC’s en notebooks – HP Prodesk / Elitebook / Probook / Workstation Z serie 

HP biedt een zeer uitgebreid programma aan desktop- en mobiele apparatuur van hoge kwaliteit met topprestaties. Bijna alle varianten in modellen en uitvoeringen zijn denkbaar. En allemaal even betrouwbaar.

HP ProBook 4xx G5,  13.3/14.0/15.6/17.3″ FHD/IPS – 8e gen i3/i5/i7 – 4/8GB DDR4 – 128/256GB SSD – Win10Pro – WWAN

 


 

 HP Printers

HP is ook marktleider op het gebied van printers. Een zeer breed leveringsprogramma, voor alle soorten van toepassingen. Inkjet, Laserjet, PageWide, Multifunctionals, Photo.

HPprinters

HPPageWide


Networking – HP Procurve-Aruba, Cisco, Draytek, Ruckus, Ubiquiti

ciscoCisco en HP Procurve switches hebben alle mogelijkheden die voor u van belang zijn. Bieden een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en zijn uiterst betrouwbaar.

Draytek is onze standaard in modem/routers. Verbindingen draytekmet 4G, Fiber of bonded VDSL zijn allemaal mogelijk. Alle Vigor routers worden gekoppeld in ons monitoringspakket, zodat we altijd een duidelijk inzicht hebben van de gezondheid van de routers.

Ubiquiti-UniFiVoor WiFi zetten we verschillende merken in, omdat verschillende situaties vaak verschillende oplossingen vragen. Draytek en Ubiquiti leveren access points die los van elkaar prima werken.

ruckuslMet Ruckus kan één groot netwerk gemaakt worden. Verbonden apparaten zullen niet eens merken dat ze overspringen van het ene naar het ander access point.