ICT Bedrijf Roosendaal

Zoek je een geschikt ICT bedrijf in Roosendaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ruime ervaring in het beheer, onderhoud en support van de volledige werkplek ben je bij ons verzekerd van een veilige en betrouwbare ICT omgeving. 

Deze bedrijven halen nu al het maximale uit hun werkplek

Ervaren ICT bedrijf Roosendaal

Iedere organisatie heeft andere behoeften wanneer het gaat om het beheer en onderhoud van de ICT omgeving. Bij Aucuba kun je terecht als je zoekt naar een nieuwe ICT partner voor jou bedrijf in Roosendaal. Denk hierbij aan professionele ondersteuning op van lokale en online ICT diensten, het oplossen van storingen en problemen en het inrichten van complete nieuwe omgevingen. 

Een betrouwbare digitale werkomgeving is cruciaal om je werk te kunnen doen, omdat we massaal online werken. We slaan bestanden op in de cloud, delen deze met collega’s, we bellen en chatten via Microsoft Teams en kunnen via verschillende apparaten bij onze bestanden. Hierdoor is het nog belangrijker geworden om goed na te denken over de inrichting en beveiliging van de digitale werkomgeving. Want het laatste wat je wil is dat jouw belangrijke data in verkeerde handen komt of wordt geblokkeerd, bijvoorbeeld via een cryptolocker, malware of ransomware. 

Voor de gehele ICT kun je bij ons terecht. Zo hebben we ruime ervaring met lokale en online servers, Microsoft 365 diensten, netwerken inclusief het beveiligen van al deze facetten. Het is ons doel om een zo veilig en betrouwbaar mogelijke omgeving te faciliteren en onze klanten te helpen aan een soepel digitale werkomgeving. Door 24 uur per dag 7 dagen per week alle systemen te monitoren zijn we in staat proactief actie te ondernemen, zodat jij je kunt focussen op jouw werkzaamheden. 

Aucuba bestaat al meer dan 25 jaar en we zijn klaar voor de toekomst.

Onze 10 medewerkers hebben brede kennis. Daarmee heb je snel de juiste oplossing.

We beschikken over specialistische kennis om jouw ICT omgeving optimaal te beveiligen.

Wij maken ICT begrijpelijk, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wij bieden klanten precies wat nodig is om de ICT optimaal te laten werken.

We hebben betrokken medewerkers die altijd gaan voor tevreden klanten.

Specialistisch team

Als MKB bedrijf in Roosendaal is het altijd slim om een ICT partner te kiezen die je kan helpen bij het beheer, onderhoud en de support op jouw ICT omgeving. Omdat ICT constant in ontwikkeling is vergt het veel tijd en specialistische kennis om snel en gericht te handelen. 

Onze medewerkers zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van de ICT omgevingen van meer dan honderd MKB klanten. We zijn een ICT partner voor lokale familie bedrijven en landelijk opererende bedrijven. Door deze grote diversiteit hebben we veel ervaring opgedaan van alle mogelijke situatie. Daarom kunnen we ook jouw bedrijf helpen aan een passende ICT oplossing. 

Automatiseren is onze specialiteit

Maak een slimme keuze en ga voor een veilige en betrouwbare ICT partner.

Passende online werkplek

Je wil altijd en overal kunnen werken. Om op ieder moment en vanaf ieder apparaat bij je bestanden te kunnen is het belangrijk daar ook de ICT omgeving op in te richten. Daarbij is het belangrijk om een goede afweging te maken tussen flexibiliteit en de veiligheid. Zodat je zeker weet dat de ICT voor jou bedrijf in Roosendaal goed is geregeld. 

Met een online werkplek kunnen we dit realiseren. Daarmee kun je gemakkelijk werken vanaf verschillende apparaten. Hierdoor wordt samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers makkelijker en leuker, omdat je een omgeving hebt die doet wat je ervan zou mogen verwachten.

Persoonlijke benadering

Hoewel ICT veel gaat over techniek vinden wij het nog belangrijker om de nadruk te leggen op onze persoonlijke benadering. Wij werken niet met verschillende afdelingen, waarbij je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Bij ons heb je altijd direct contact met een medewerker.

Al onze medewerkers hebben brede kennis van de systemen die we beheren en onderhouden. Op basis van deze kennis en uitgebreide documentatie is het voor iedere medewerker mogelijk om jou te helpen. Geen doorverwijzing dus, maar direct antwoord op jouw vraag. Dat is de persoonlijke service die je van ons kunt verwachten.

Diensten waarmee we je kunnen helpen

Integratie van alle ICT systemen

Het voordeel van cloud diensten is de mogelijkheid systemen met elkaar te laten communiceren. Zo maken we veel gebruik van Microsoft 365 diensten. Dit in combinatie met onze management en monitoring systemen zorgt voor een naadloze integratie met jullie ICT systemen. Daarmee maken we gebruik van de best beschikbare oplossingen voor een veilige en betrouwbare ICT omgeving. 

Door voor Aucuba te kiezen als jouw ICT bedrijf in Roosendaal heb je één aanspreekpunt voor alles wat met ICT te maken heeft. Daarmee is het voor iedereen binnen jouw organisatie duidelijk waar ze moeten zijn als er op het gebied van ICT iets moet gebeuren.