VoIP

VoIP (Voice over IP) telefonie maakt gebruik van een cloud centrale op basis van software. Een fysieke centrale is hiermee overbodig geworden. VoIP telefonie is een toekomstbestendige telefooncentrale die geen grote investering vraagt.

Functionaliteiten
VoIP telefonie biedt uitgebreide mogelijkheden. Uiteraard zijn standaard belfuncties mogelijk, maar ook professionele receptie- of callcenter-functies. Of denk aan flexibele oplossingen voor buitendienstmedewerkers of thuiswerkers.

Klanten zien maar één nummer, terwijl u gebruik maakt van verschillende apparaten. Bijvoorbeeld vaste telefoons, smartphones, tablets en computers. U kunt dus bellen met één nummer vanaf elk apparaat.

Andere voordelen van VoIP telefonie zijn dat u overal bereikbaar bent op één nummer en de telefooncentrale in de cloud altijd online is. Met uw smartphone bedient u eenvoudig en op afstand uw telefonie-instellingen, zoals uw bereikbaarheid. Daarnaast kunt u overal en op elk toestel gesprekken doorverbinden, verplaatsen en opnemen.

Dankzij de mogelijkheid om VoIP telefonie te integreren met uw CRM of ERP pakket wordt uw telefooncentrale nog completer en efficiënter. Zo heeft u bijvoorbeeld direct de gegevens van de klant die u belt bij de hand.

Flexibel
VoIP telefonie is schaalbaar, waardoor de telefooncentrale kan meegroeien met uw onderneming. Het aantal gebruikers is eenvoudig aan te passen. Zo heeft u nooit meer onder- of overcapaciteit. Bovendien betaalt u alleen voor wat u ook echt gebruikt.

Uiterst betrouwbaar
Met VoIP telefonie communiceert u via het betrouwbare vaste netwerk van KPN, maar kunt u ook communiceren via het internet. Het netwerk is dubbel uitgevoerd en 24/7 bewaakt. Hierdoor is VoIP telefonie beschermd tegen stroomuitval of een lokale kabelbreuk. Zo bent u bent altijd en op elke locatie bereikbaar.

Geen financiële verrassingen
Voor VoIP telefonie betaalt u een vast bedrag per medewerker per maand. Dat bedrag is gebaseerd op de gewenste functionaliteiten per medewerker. Belt u de ene maand meer dan de andere? Dankzij de optie onbeperkt bellen, belt u voor een vast bedrag per maand naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale zal uw telefooncentrale in de cloud niet verouderen. De centrale wordt continu up-to-date gehouden en voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Voor het gebruik van een cloud centrale zijn dan ook geen onderhoudscontracten noodzakelijk. Ook hoeft u geen rekening te houden met afschrijving.

Contact
Heeft u interesse in onze VoIP telefonie of andere diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via:

Telefoon:  +31 (0) 76 33 33 111
Email:   info@aucuba.nl