Over het ICT bedrijf Aucuba

Wij zijn Aucuba, een specialistisch ICT bedrijf gevestigd in Breda. Inmiddels bestaan we meer dan 25 jaar en zijn we in de afgelopen jaren gegroeid tot een toonaangevende ICT partner voor het MKB bedrijf. We hebben klanten in verschillende branches waarbij we het volledige beheer, onderhoud en de ondersteuning van alle ICT zaken verzorgen. Met meer dan honderd bedrijven variërend van 5 tot 200 werkplekken en verspreid over heel Nederland is geen uitdaging ons te groot. Sterker nog, we gaan juist graag die uitdaging aan om te zoeken naar de beste oplossing voor onze klanten.

Missie en visie

Het is onze missie een maximale kwaliteit van werken mogelijk te maken voor iedereen.

Dit doen we met een passie en persoonlijke aandacht voor mensen en techniek, via eenvoudige en duidelijke oplossingen die aantoonbaar bijdragen aan een veilige en betrouwbare werkomgeving voor de toekomst.

Brede specialisatie

Alle medewerkers van Aucuba beschikken over een brede ICT kennis. Het zijn juist de bedrijven die zelf te weinig technische kennis in huis hebben waarvoor wij de geschikte ICT partner zijn. In deze samenwerking zijn wij voor alle medewerkers binnen het bedrijf het aanspreekpunt. Werkt iets niet, zijn er verstoringen of heeft iemand vragen, dan kunnen ze altijd bij ons terecht. Zowel telefonisch als per mail is onze helpdesk bereikbaar voor het oplossen van problemen, zodat mensen snel weer aan het werk kunnen.

Ons team

Ons team bestaat uit echte alleskunners. Je kunt bij iedereen je vraag stellen over telefonie, cloud, netwerken, beveiliging en onze managed werkplek. Dat is de kortste route naar een snel antwoord op jouw vraag.

Wouter Nouwens
Algemeen directeur

Mark Vissers
Technisch directeur

Alexander Vissers
System Engineer

Dylan de Kleijn
System Engineer

Richard de Jong
System Engineer

Glenn de Bie
System Engineer

Jac Stoffelen
System Engineer

Fred Weller
Financieel

Foto medewerker Aucuba

Damian Franssen
Junior System Engineer

Danny Doebar
Junior System Engineer