ICT voor het uitzendbureau

Met onze oplossingen ben je klaar voor de toekomst. Aucuba is dé partner voor uitzendorganisaties, gespecialiseerd in het bieden van geavanceerde automatisering oplossingen voor het MKB. Alles voor een veilige en flexibele werkomgeving. Lees verder of neem direct contact met ons op.

Deze bedrijven halen nu al het maximale uit hun werkplek

Ervaren ICT bedrijf Breda

Voor deskundige ondersteuning van jouw ICT-omgeving ben je bij Aucuba aan het juiste adres. We begrijpen dat elk uitzendbureau unieke ICT-behoeften heeft. In de dagelijkse bedrijfsvoering is een goed functionerende ICT-omgeving onmisbaar, en daarom zoek je een betrouwbare partner voor je ICT-dienstverlening.

De ICT-omgeving vormt het kloppende hart van jouw uitzendbureau. Dagelijkse activiteiten zoals online bestanden uitwisselen, bellen via internet of gebruikmaken van Microsoft Teams vereisen een foutloze werking. Wanneer er iets misgaat, kan dit aanzienlijke gevolgen hebben voor jouw organisatie. Werknemers kunnen niet efficiënt werken, gevoelige data van kandidaten kan in gevaar komen, of je bent niet meer bereikbaar voor klanten. Dit zijn situaties die je koste wat het kost wilt vermijden.

Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, variërend van automatisering tot systeembeheer, specifiek ontworpen om de digitale bedrijfsprocessen van jouw uitzendbureau veilig en soepel te laten verlopen. Ons team beschikt over uitgebreide expertise waarmee we de processen binnen jouw onderneming voortdurend kunnen monitoren, managen en optimaliseren. Kortom, bij Aucuba staan we klaar om jouw uitzendbureau te ondersteunen en te verzekeren van een betrouwbare en efficiënte ICT-omgeving.

Aucuba bestaat al meer dan 25 jaar en we zijn klaar voor de toekomst.

Onze 10 medewerkers hebben brede kennis. Daarmee heb je snel de juiste oplossing.

We beschikken over specialistische kennis om jouw ICT omgeving optimaal te beveiligen.

Wij maken ICT begrijpelijk, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wij bieden klanten precies wat nodig is om de ICT optimaal te laten werken.

We hebben betrokken medewerkers die altijd gaan voor tevreden klanten.

Team van specialisten

Slim en veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom gaan we altijd samen met jou op zoek naar manieren om deze doelstellingen te verwezenlijken.

Wij ondersteunen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en bieden een vlekkeloze automatiseringsoplossing voor jouw uitzendbureau. Hiermee waarborgen we niet alleen een professionele beveiliging, maar leveren we ook maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op jouw specifieke wensen.

Oplossingen in ICT voor uitzendbureau

Maak een slimme keuze en ga voor een veilige en betrouwbare ICT partner.

Online werkplek voor uitzendbureau

Het is fijn om te werken waar je dat wil en wanener je dat wil. Natuurlijk moet dit wel op een veilige manier gebeuren. Daarom besteden we extra aandacht aan een veilige online werkomgeving. Daarmee kun je onderweg bij je bestanden en ben je flexibel in je manier van werken. 

We doen steeds meer online, wat erg fijn is maar hierdoor nemen ook de risico’s toe. Om deze risico’s te minimaliseren nemen wij de nodige maatregelen. Zo beveiligen we alle data en apparten met geavanceerde systemen en houden we dit 24/7 in de gaten met onze monitoring systemen. Hier hoef jij je dus geen zorgen meer over te maken. 

Persoonlijk contact

In de uitzendbranche hebben veel mensen een passie voor het helpen van professionals. Onze collega’s hebben een passie voor het helpen van klanten met slimme ICT oplossingen. Onze medewekers hebben een groot probleemoplossend vermogen en vinden het vooral leuk om hun technische kennis voor jou. 

Bij ons maakt het niet uit met wie je in contact komt, want alle medewerkers van Aucuba zijn in staat om je te ondersteunen. Iedereen beschikt over uitgebreide kennis van onze diensten, waardoor we in staat zijn om je snel en efficiënt te helpen. Daarmee beperken we de duur van verstoringen en beperken we problemen tot een minimum. 

Diensten waarmee we je kunnen helpen

Soepele samenwerking tussen alle systemen

Uitzendbureaus geven de voorkeur aan Aucuba vanwege de aanpak van het beheer, onderhoud en technische ondersteuning. Het grote voordeel hiervan is dat je slechts één aanspreekpunt hebt voor al je ICT-gerelateerde zaken. Hierdoor kunnen mogelijke storingen snel worden opgemerkt en verholpen. Met behulp van geavanceerde software waarborgen we optimale beveiliging en zijn we in staat problemen snel te herkennen en op te lossen. Alles wordt ingezet om een optimale digitale werkomgeving te garanderen.