ICT Bedrijf Etten-Leur

Als je op zoek bent naar een geschikt ICT-bedrijf in Etten-Leur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over uitgebreide ervaring in het beheer, onderhoud en de ondersteuning van complete werkplekomgevingen, waardoor je verzekerd bent van een veilige en betrouwbare ICT-omgeving.

Deze bedrijven halen nu al het maximale uit hun werkplek

Ervaren ICT bedrijf Etten-Leur

Elke organisatie heeft unieke behoeften als het gaat om het beheer en onderhoud van de ICT-omgeving. Bij Aucuba ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een nieuwe ICT-partner voor jouw bedrijf in Etten-Leur. Wij bieden professionele ondersteuning op het gebied van lokale en online ICT-diensten, het oplossen van storingen en problemen, en het inrichten van complete nieuwe omgevingen.

Een betrouwbare digitale werkomgeving is essentieel om effectief te kunnen werken, vooral omdat we tegenwoordig massaal online opereren. We slaan bestanden op in de cloud, delen ze met collega’s, communiceren via Microsoft Teams en hebben toegang tot onze bestanden via verschillende apparaten. Hierdoor is het nog crucialer om grondig na te denken over de inrichting en beveiliging van de digitale werkomgeving. Niemand wil immers dat belangrijke data in verkeerde handen valt of wordt aangetast, bijvoorbeeld door een cryptolocker, malware of ransomware.

Bij Aucuba kun je terecht voor al je ICT-behoeften. We hebben uitgebreide ervaring met lokale en online servers, Microsoft 365-diensten, netwerken inclusief beveiliging van al deze aspecten. Ons doel is om een zo veilig en betrouwbaar mogelijke omgeving te bieden en onze klanten te helpen bij het realiseren van een soepele digitale werkomgeving. Door 24/7 alle systemen te monitoren, zijn we in staat proactief actie te handelen, zodat jij je kunt concentreren op je werkzaamheden.

Aucuba bestaat al meer dan 25 jaar en we zijn klaar voor de toekomst.

Onze 10 medewerkers hebben brede kennis. Daarmee heb je snel de juiste oplossing.

We beschikken over specialistische kennis om jouw ICT omgeving optimaal te beveiligen.

Wij maken ICT begrijpelijk, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wij bieden klanten precies wat nodig is om de ICT optimaal te laten werken.

We hebben betrokken medewerkers die altijd gaan voor tevreden klanten.

Specialistisch team

Als MKB bedrijf in Etten-Leur is het verstandig om te kiezen voor een ICT-partner die ondersteuning biedt bij het beheer, onderhoud en de support van jouw ICT-omgeving. Vanwege de voortdurende ontwikkelingen in de ICT is het noodzakelijk om snel en doelgericht te handelen, wat aanzienlijke tijd en specialistische kennis vereist.

Onze medewerkers zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van de ICT-omgevingen van meer dan honderd MKB-klanten, variërend van lokale familiebedrijven tot landelijk opererende ondernemingen. Door deze brede diversiteit hebben we waardevolle ervaring opgedaan in allerlei situaties. Daarom zijn we in staat om ook jouw bedrijf te helpen bij het vinden van een passende ICT-oplossing.

Automatiseren is onze specialiteit

Maak een slimme keuze en ga voor een veilige en betrouwbare ICT partner.

Passende online werkplek

Altijd en overal werken is een prioriteit. Om op elk gewenst moment en vanaf ieder apparaat toegang te hebben tot je bestanden, is het cruciaal om de ICT-omgeving hierop af te stemmen. Hierbij is het essentieel om een weloverwogen balans te vinden tussen flexibiliteit en veiligheid, zodat je zeker kunt zijn van een goed gereguleerde ICT-omgeving voor jouw bedrijf in Etten-Leur.

Een oplossing om dit te realiseren is een online werkplek. Hiermee kun je eenvoudig vanaf diverse apparaten werken, waardoor samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers efficiënter en plezieriger wordt. Je hebt dan een omgeving die voldoet aan de verwachtingen en je in staat stelt om productief te zijn.

Persoonlijke benadering

Ondanks dat ICT sterk gericht is op technologie, hechten wij nog meer waarde aan onze persoonlijke benadering. In tegenstelling tot het werken met afzonderlijke afdelingen waar je van het ene loket naar het andere wordt gestuurd, bieden wij direct contact met een medewerker.

Al onze teamleden beschikken over uitgebreide kennis van de systemen die we beheren en onderhouden. Dankzij deze brede expertise en gedetailleerde documentatie is elke medewerker in staat om je bij te staan. Er is geen sprake van doorverwijzing; je krijgt direct antwoord op jouw vraag. Dat is de persoonlijke service die je van ons mag verwachten.

Diensten waarmee we je kunnen helpen

Integratie van alle ICT systemen

Het voordeel van clouddiensten ligt in de mogelijkheid om systemen onderling te laten communiceren. Wij maken veelvuldig gebruik van Microsoft 365-diensten, die in combinatie met onze management- en monitoringsystemen zorgen voor een naadloze integratie met jullie ICT-systemen. Hierdoor benutten we de meest geavanceerde oplossingen voor een veilige en betrouwbare ICT-omgeving.

Door te kiezen voor Aucuba als jouw ICT-bedrijf in Etten-Leur, heb je één centraal aanspreekpunt voor alles wat met ICT te maken heeft. Hierdoor wordt voor iedereen binnen jouw organisatie duidelijk waar ze moeten zijn wanneer er op het gebied van ICT actie moet worden ondernomen.