Cybersecurity voor iedere business

Bescherm je klantgegevens, belangrijke data en je reputatie. Want cybersecurity gaat verder dan enkel jouw systeem. We helpen je met het veiligstellen van je waardevolle gegevens waardoor je bedrijf soepel blijft draaien.

Deze bedrijven halen nu al het maximale uit hun werkplek

Cybersecurity en risico's

Zeg je ICT dan zeg je cybersecurity. Het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de afgelopen jaren is het aantal cybercrime gevallen exponentieel toegenomen. Niet gek, want we zijn steeds meer bedrijfsprocessen aan het automatiseren en digitaliseren. Om jezelf te beschermen tegen virussen, hacks en alle andere vormen van cybercriminaliteit, is het noodzakelijk om goed na te denken hoe je jouw ICT omgeving gaat beveiligen. Firewalls, End Point Detection & Response en security in de Microsoft 365 omgeving zijn daarin een must. Maar hoe richt je dit goed in?

Aucuba bestaat al meer dan 25 jaar en we zijn klaar voor de toekomst.

Onze 10 medewerkers hebben brede kennis. Daarmee heb je snel de juiste oplossing.

We beschikken over specialistische kennis om jouw ICT omgeving optimaal te beveiligen.

Wij maken ICT begrijpelijk, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wij bieden klanten precies wat nodig is om de ICT optimaal te laten werken.

We hebben betrokken medewerkers die altijd gaan voor tevreden klanten.

Voorkomen is beter dan genezen

Tot op welk niveau je cybersecurity inzet, is een interessante vraag. Als je het volledige systeem dicht zet, is het niet meer werkbaar. Teveel processen aan het toeval overlaten, is ook geen optie. Want je kunt er de klok op gelijk zetten dat er ‘ooit’ een keer iemand gaat proberen jouw systemen binnen te komen. Dat gebeurt vaak via phishing, spam, virussen en andere kwetsbaarheden op je netwerk én je cloud omgeving. Door je cybersecurity serieus te nemen, kun je een hele hoop problemen voorkomen.  

We vinden voor jou de ideale verhouding tussen veiligheid en functionaliteit

We helpen je met het vinden van de beste verhouding tussen veilig en efficiënt werken.

Cybersecurity op hoog niveau

Als je meerdere systemen gebruikt is er géén standaard oplossing om alles af te dekken. Dat maakt het voor jou onnodig lastig en onoverzichtelijk. Daarbij komt dat de opties eindeloos zijn en doordrengt zijn met vakjargon. 

Om het jou makkelijk te maken, doen we iets wat erg voor de hand ligt. We maken het simpel. We gaan je niet vermoeien met moeilijke technische materie, maar we zorgen er wel voor dat je het beste van het beste hebt. Zodat je op alle mogelijke vlakken bent voorzien van een cybersecurity oplossing van hoge kwaliteit. 

Cybersecurity in ontwikkeling

Iedere dag een beetje beter. Dat is het voordeel van cloud diensten. Maar er zijn twee kanten van de medaille. Omdat er steeds meer mogelijk is hebben criminelen ook steeds meer tools om jouw organisatie aan te vallen. Denk maar aan de toepassing van artificial intelligence (AI), waardoor automatisering in een stroomversnelling zit. 

Maar gelukkig is cybersecurity ook steeds geavanceerder en zijn er steeds meer mogelijkheden om jouw omgeving te beveiligen. Denk maar aan een tweestaps verificatie, geavanceerde tracking, het blokkeren van ongewenste activiteiten. En om zeker te zijn van je zaak, heb je bij ons altijd een backup van je belangrijke data. 

Diensten waarmee we je kunnen helpen

De toekomst van cybersecurity

Cybersecurity staat op het belangrijk punt. Er zijn nieuwste technieken zoals kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning, waarmee we cyberdreigingen steeds sneller detecteren en kunnen stoppen. Daarbij is de manier waarop we data versleutelen een steeds belangrijker worden proces. Dit gaat over het veilig versturen van data via beveiligde verbindingen en opslaan van je belangrijke informatie. 

En het allerbelangrijkste blijkt nog steeds: Jij. Mensen. De meeste fouten worden nog altijd gemaakt door mensen die op een verkeerde link klikken, geld overmaken naar iemand die zich voordoet als een klant of collega of hun wachtwoord delen met de verkeerde persoon. Dus zorg dat iedereen binnen je organisatie scherp is en gebruik de functionaliteiten die cybersecurity je daarin biedt.