Software

Voor de software maken we bij Aucuba gebruik van Unit4 Multivers bedrijfssoftware. Dit zijn betaalbare financiële softwarepakketten voor zowel kleine als grote ondernemingen.
Bovendien is Aucuba geregistreerd partner van Microsoft. Dit betekent dat we gecertificeerde technici in dienst hebben. Zij zijn gespecialiseerd in server- en pc-besturingssystemen, in licentiëring van software en uiteraard in de diverse Office programma’s.

Servers
Voor de serversystemen maken we gebruik van Microsoft Hyper-V. Dit stelt uw huidige hardware in staat om meerdere virtuele servers te gebruiken op één hardware-matige server. Hierdoor wordt deze hardware effectiever ingezet en worden de virtuele servers hardware onafhankelijk. Bij calamiteiten kan, in combinatie met onze back-up oplossingen, dezelfde server op andere hardware worden overgezet.

Monitoring
Om de conditie van alle systemen te monitoren maken we gebruik van Solarwinds N-able software. Binnen N-able zorgen we voor de juiste beveiliging met AV Defender en Bitdefender software. Ook worden er regelmatig back-ups gemaakt via de back-upsoftware Solarwinds MSP IASO.

Daarnaast leveren we bij Aucuba verschillende applicaties zoals Arcserve back-upsoftware, Adobe, Spamfighter en ESET. Uiteraard voeren we continu updates uit voor deze en andere applicaties zoals Java, Google Chrome en Mozilla Firefox.

Contact
Heeft u interesse in onze software of andere diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via:

Telefoon:  +31 (0) 76 33 33 111
Email:   info@aucuba.nl