Software

Unit4Aucuba is leverancier van Unit4 Multivers bedrijfssoftware. Betaalbare financiële softwarepakketten voor kleine en grote ondernemingen.


MicrosoftPartner-1

Aucuba is als geregistreerd Microsoft partner met gecertificeerde technici gespecialiseerd in server- en pc besturingssystemen, licentiëring van software en natuurlijk ook in de diverse Office programma’s. 

In de serversystemen maken we gebruik van Microsoft Hyper-V. Dit stelt de huidige hardware in staat, om meerdere virtuele servers te kunnen gebruiken op 1 hardware-matige server. Hierdoor wordt deze hardware effectiever ingezet en worden de virtuele servers hardware-onafhankelijk gemaakt; bij calamiteiten kan -in combinatie met onze backup oplossingen- dezelfde server op andere hardware worden overgezet.

Alle systemen komen vervolgens met de Solarwinds N-Able software in het monitoringspakket, waar we de gezondheid van alle apparaten controleren. Binnen N-Able maken we gebruik van AV Defender (BitDefender software), MSP Back-up (Solarwinds IASO back-up) en zorgen we voor updates aan 3rd party applicaties zoals Java, Adobe, Google Chrome, Mozilla Firefox, enz.


arcserve logoAucuba levert daarnaast diverse applicaties, zoals Arcserve backupsoftware, Adobe, Spamfighter, ESET, enz.