Klantervaring van RG Groep

Zo ervaart RG Groep de samenwerking met Aucuba

Met vestigingen in Gilze, Ulvenhout, Waarlwijk en Son is RG Groep een bekende naam in midden Brabant. Ze verzorgen een compleet pakket aan mobiliteit voor zakelijke en particulieren klanten. Met een breed assortiment aan personenauto’s, bestelwagens, trucks en trailers kun je voor iedere mobiliteitsvraagstuk bij ze terecht. We spraken Stijn Ruttchen over de samenwerking met Aucuba.

Vriendelijke partij met een compleet pakket

Stijn Ruttchen – Eigenaar RG Groep

Voordat wij met Aucuba gingen samenwerken voor alle vestigingen, hadden we voor iedere verstiging een andere ICT partner. Dat werkt niet goed. Daarom besloten wij voor de gehele groep één ICT partner te kiezen. Na meerdere gesprekken bleek dat Aucuba het beste bij alle vestigingen paste en daarom zijn we met hen gestart. 

De proactieve houding was doorslaggevend in deze keuze. In de samenwerking met Aucuba zijn de lijntjes kort. Als wij een verzoek hebben, lossen ze het snel op. Maar ook wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, neemt Aucuba ons hierin mee.

Daarnaast hebben jaarlijkse een evaluatiegesprek. Daarin bespreken we hoe de samenwerking het afgelopen jaar is geweest en we vooruit om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de nieuwe ontwikkelingen in de markt. 

Wat voor ons zo goed werkt, is het totale pakket voor beheer, onderhoud en support dat Aucuba aanbiedt. Zo verzorgt Aucuba de internetverbinding, het netwerkbeheer, het beheer en onderhoud van alle werkstations en de telefonie. Hierdoor hebben wij voor alle vestingen één aanspreekpunt en worden vragen en eventuele verstoringen snel opgelost.

In de afgelopen jaren zijn we volledig overgegaan van lokale servers naar het volledig werken vanuit de cloud. Deze transitie heeft Aucuba voor ons uitgevoerd en gerealiseerd. Daarbij hebben we zoveel mogelijk van onze data overgezet naar Microsoft 365. Daardoor zijn we op een flexibelere manier gaan werken. Dat zorgde ook voor een betere samenwerking tussen de verschillende vestigingen. 

Bekijk hier de volledige video