Testimonials

Wat onze klanten over Aucuba zeggen

We zijn onlangs gemigreerd naar Microsoft Windows Server 2019, een nodige update na jaren lang werken binnen onze oude SBS server omgeving.

Onze partner AUCUBA heeft de migratie geregeld en ervoor gezorgd dat de transitie vlekkeloos en met zo min mogelijk hinder voor onze werkzaamheden ging.

Ivm onze UNIT4 database, is gekozen voor een lokale setup tussenstap, als meest efficiënte oplossing in afwachting van een totale migratie naar de cloud. Het advies en meedenken van Aucuba toont duidelijk professionaliteit en kennis van zaken.

Tijdens de migratie bleef Aucuba het systeem achter de schermen goed monitoren en was klaar om onze users te steunen met de veranderde omgeving.

Deze update geeft ons een sterk, modern en stabiel systeem voor de komende jaren.

Rodachem BV

Aucuba beheert voor ons het complete systeembeheer. Ze staan dicht bij onze organisatie en het contact is heel persoonlijk wat de samenwerking zeer prettig maakt.

Aucuba denkt mee in oplossingen en beheert onze systemen proactief.

 

Young Perfect

 

Aucuba is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken.

Ze luisterden goed naar onze wensen en zijn hier direct mee aan de slag gegaan en hebben ons volledig ontzorgd.

Absoluut een aanrader.

Diego Theunissen – Flekss Sport-BSO

De Brabantse Milieufederatie maakt al jaren gebruik van de goede kennis en het specialisme van Aucuba. Ze hebben recent nog gezorgd voor een succesvolle cloudmigratie van ons systeem. Naast de prettige begeleiding is het snel en prettig communiceren. Aucuba zorgt ervoor dat wij zo goed mogelijk ons werk kunnen doen. Zo werken we samen aan een mooi en duurzaam Brabant.”

Brabantse Milieufederatie

Aucuba verzorgt al vele jaren naar volle tevredenheid het systeembeheer bij onze bedrijven. Wij vinden met name de expertise, flexibiliteit en bereikbaarheid erg goede kwaliteiten van Aucuba. Toen in het weekend onze server plat lag, zorgde Aucuba er voor dat wij op maandag weer probleemloos door konden werken. Van advies over cyber security tot het leveren van hardware, wij kunnen Aucuba overal voor benaderen.

Kooiman Marine Groep

1 aanspreekpunt, 1 aanbieder van zowel onze IT alsook telefonie, dat is waar wij naar op zoek waren.

Door een overname van onze voorgaande IT leverancier welke op ging in een grotere club werd de afstand tussen de normaal gesproken kleine vragen en verzoekjes een SLA item waar we meermaals achteraan diende te gaan. Weg was de betrokkenheid en weg was het gevoel dat wij als Klostermann als klant werden gezien en dito behandeld.

Doordat wij Aucuba en enkele medewerkers van dichtbij hadden meegemaakt bij een gezamenlijke klant werd de interesse bij mij gewekt om eens een gesprek aan te gaan met Mark Vissers. Eenmaal kennisgemaakt te hebben waren wij snel overtuigd dat we hier weer een betrouwbare en enthousiaste club mensen hadden gevonden.

Alle diensten van ons glasvezel abonnement tot en met de vaste alsook de mobiele telefonie is door Aucuba overgenomen en naar volle tevredenheid zijn zij nu ons aanspreekpunt en ontzorgen ons met deze diensten.”

Harrie Verschuuren - Klostermann Nederland