Uitbesteden ICT beheer

Zoek je naar de zekerheid van een betrouwbare ICT omgeving? Dan is het zeker goed om het beheer, onderhoud en de technische support van jouw ICT uit te besteden aan een professionele partij. 

Zo kun je vertrouwen op een veilige omgeving die voldoet aan de eisen die jij hem stelt. 

Deze bedrijven halen nu al het maximale uit hun werkplek

Minder gedoe en meer vertrouwen

Het lijkt misschien veilig om het beheer van je ICT in eigen handen te houden. Maar wij weten ook hoe tijdrovend dit kan zijn. Dagelijks komen er nieuwe updates uit. De ICT omgeving veranderd razendsnel. Je moet er echt dagelijks mee bezig zijn om dit bij te houden. Doe je dit niet, dan loop je zelfs onnodig gevaar dat jouw data in verkeerde kan komen. 

Stel je eens voor dat je niet meer bezig hoeft te zijn met je ICT. Je hoeft je geen zorgen te maken of updates zijn gedaan, of de backup heeft gedraaid en wie eigenlijk allemaal toegang heeft tot welke bestanden. Het zijn van die zaken die vanzelfsprekend lijken, maar wij zien dat het hier nog eens fout gaat. Logisch ook, want jouw core business is waarschijnlijk niet het beheer en onderhoud van je ICT omgeving. 

Aucuba bestaat al meer dan 25 jaar en we zijn klaar voor de toekomst.

Onze 10 medewerkers hebben brede kennis. Daarmee heb je snel de juiste oplossing.

We beschikken over specialistische kennis om jouw ICT omgeving optimaal te beveiligen.

Wij maken ICT begrijpelijk, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wij bieden klanten precies wat nodig is om de ICT optimaal te laten werken.

We hebben betrokken medewerkers die altijd gaan voor tevreden klanten.

ICT beheer uitbesteden bespaart je ellende

Geld speelt in ieder bedrijf een belangrijke rol. De kosten laag houden is daar een goede strategie voor. Maar hierin worden de risico’s vaak niet meegenomen. Het lijkt aantrekkelijk, goedkope software gebruiken en de kosten voor licenties drukken door niet het volledige pakket af te nemen. Terwijl je hiermee vaak jezelf in de vingers snijd. 

De meeste abonnementen, zoals die van Microsoft beschikken over ontzettend veel functionaliteiten. En door alle ontwikkelingen moeten deze bijehouden worden. Door het uitbesteden van je ICT beheer zorg je dat bij blijft. Daarmee is jouw online veiligheid een stuk beter en blijf je onrust de baas. 

Zorgeloos uitbesteden van je ICT beheer in een paar stappen.

Doe voldoende onderzoek zodat je met overtuiging kunt kiezen voor een veilige en betrouwbare ICT partner.

De voorbereiding om over te stappen

Overstappen of gaan starten bij een partij die het beheer van jouw ICT gaat doen doe je niet iedere dag. Dat kan best spannend zijn. Daarom richten we extra op een persoonlijke begeleiding in dit traject. We zorgen dat jij een goed gevoel hebt bij het uitbesteden van je ICT beheer en pas daarna gaan we aan de slag. In het tempo en een manier die bij jou en je organisatie past.

Geselecteerd aanbod voor het MKB

Er zijn duizenden mogelijkheden om je omgeving in te richten. Maar er kan er maar een de beste zijn voor jou. Door brede ervaring bij grote en kleine bedrijven weten we precies wat je nodig hebt voor de juiste balans tussen een effeciënte omgeving en een veilige omgeving. Daarbij maken we veel gebruik van Microsoft 365 diensten en professionele beheer en monitoring tools. Dit in combinatie met onze oplossingen voor backup en disaster recovery, zorgt dat we de ideale moderne werkplek kunnen samenstellen.

Veel van onze klanten kiezen voor onze geoptimaliseerde Managed Werkplek. Dit pakket bevat alle benodige systemen die nodig zijn om jouw gehele ICT omgeving veilig en betrouwbaar te houden.

Diensten waarmee we je kunnen helpen

ICT beheer uitbesteden bij een ICT bedrijf

Het beheer van ICT kan op verschillende manieren. Hiebij kun je denken aan netwerkbeheer, systeembeheer en werkplekbeheer. Of je nu met een paar collega’s samenwerkt of werkzaam bent binnen een grote organisatie. Voor iedere vraagstuk hebben we een passende oplossing.

Klaar om over te stappen

Het beheer van jouw ICT omgeving onderbrengen bij een betrouwbaar ICT bedrijf is vaak een strategische beslissing. Door te focussen op jouw specifieke behoeften, het selecteren van de juiste partner en het volgen van een gestructureerd overstapproces, kan jouw organisatie profiteren van verbeterde dienstverlening en efficiëntie.

Klaar voor een zorgeloze overstap? We helpen je graag om dit in kaart te brengen.